Teatrul Apropo

Ateliere gratuite de teatru | Adulți

Vrei să descoperi teatrul ca formă de terapie și să ieși din zona ta de confort? Ai experiențe care merită împărtășite sau ești curios să înveți din experiențele altora? Ți-ai dori să fii mai charismatic, mai spontan, să te autodescoperi? Și mai presus de toate, ți-ar plăcea ca povestea ta profesională & personală să devină parte dintr-un spectacol de teatru?

Atunci participă la atelierele gratuite de terapie prin teatru din cadrul proiectului ”Dincolo de oglindă” de la Teatrul Apropo!

Împreună cu o echipă de actori profesioniști vei explora, printr-o serie de ateliere, tema corpului și a imaginii de sine. În ce fel imaginea corpului și modul în care ne percepem sau ne percep ceilalți se regăsește în relațiile noastre de astăzi, atât de influențate de exigențele unui corp ”frumos” sau ”elegant”?

Cele mai interesante povești și experiențe împărtășite vor constitui sursă de inspirație pentru spectacolul ”Dincolo de oglindă”, care va avea premiera în cadrul Festivalului de teatru Bucharest Fringe - Maratonul Teatrului Independent (8-19 octombrie 2020).

Dacă vrei să iei parte la atelierele de terapie prin teatru sau doar să ne povestești experiențele tale legate de modul în care ne raportăm la propriul corp sau în care ne văd ceilalți, te rugăm să ne trimiți:

- un mesaj, o scurtă scrisoare de intenție în care să ne spui motivele pentru care ești intersat(ă) de acestă temă și / sau de cursurile de terapie prin teatru.
- căteva rânduri despre tine (vârstă, ocupație, date de contact, disponibilitate)

Așteptăm cu interes informațiile de la tine pe adresa comunicare@teatrulapropo.ro până cel târziu luni, 20 iulie, ora 17:00.

Atenție! Cursurile sunt gratuite, iar numărul de locuri este limitat!

Atelierele vor avea loc în perioada iulie – august la Teatrul Apropo (FEPER Business Center, Bulevardul Dimitrie Pompeiu, nr.8, Bucuresti). În funcție de evoluția restricțiilor sociale generate de Pandemie, organizatorii vor lua toate măsurile de siguranță care se impun, inclusiv decizia de desfășurare on-line a întâlnirilor, dacă va fi cazul. Programul atelierelor va fi realizat împreună cu participanții, în funcție de disponibilitatea orară a acestora.

Proiectul ”Dincolo de oglindă” este co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Programul nu reprezintă în mod necesar poziţia A.F.C.N. A.F.C.N nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.