Teatrul Apropo

Call Rezidență de fotografie


Call Rezidență de fotografie

Pipera - portrete și emoții

Înscrieri: 5 martie - 5 aprilie

Teatrul Apropo organizează Call pentru rezidența de fotografie „Pipera - portrete și emoții” în perioada 5 martie - 5 aprilie 2020. Rezidența face parte din programul multianual Alternativa Pipera, co-finanțat de A.F.C.N.

Fotograful care va câștiga rezidența va fi remunerat, iar rezidența se va finaliza la finalul lunii mai cu o expoziție permanentă în cadrul Teatrului Apropo.

Condiții de participare: pot participa absolvenți de studii superioare și / sau cursuri de specialitate, fără limită de vârstă. În cazuri excepționale participarea ne-profesioniștilor poate fi acceptată.

Mod de înscriere*:

1. Portofoliu (10 fotografii)

2. Scrisoare de intenție

3. CV

* Toate materialele solicitate trebuie trimise pe adresa de mail: comunicare@teatrulapropo.ro până la data de 5 aprilie 2020, ora 24:00. Pentru orice fel de întrebări sau nelămuriri vă puteți adresa organizatorilor la aceeași adresă de mail.

Pipera e în mișcare, în continuă dezvoltare. Pipera există și trebuie văzută dincolo de aparențe!

Teatrul Apropo a descoperit cartierul Pipera în toamna lui 2018 și s-a îndrăgostit de contrastele acestei zone: haosul și ordinea, comunicarea și lipsa ei, aglomerația și liniștea. Prin această rezidență ne dorim să schimbăm percepția publicului larg și nu numai asupra acestei zone de business,. considerată de majoritatea locuitorilor orașului „insipidă”.

Tema rezidenței este „Pipera - portrete și emoții”, iar fotograful selecționat va avea ca sarcină să descopere prin obiectivul propriului aparat o lume pe care poate, cei mai mulți dintre noi o ignorăm. Alegerea fotografului în rezidență va fi făcută de board-ul artistic al Teatrului Apropo pe baza criteriilor mai sus menționate.

Calendarul rezidenței:

Înscrieri: 5 Martie - 5 Aprilie

Perioadă de evaluare: 6 - 14 Aprilie

Anunț rezultate: 15 Aprilie

Perioada de desfășurare a rezidenței: 20 Aprilie - 20 Mai

Prezentarea rezidenței în cadrul unei expoziții la Teatrul Apropo: final de Mai

Rezidența de fotografie „Pipera - portrete și emoții” face parte din programul multianual Alternativa Pipera. Printre activitățile din cadrul programului de care vă puteți bucura în următoarea perioadă la Teatrul Apropo sunt: un atelier de explorare urbană prin dans - „Pipera în mișcare”, o mini stagiune de debut, realizarea unei creații teatrale participative „Alege tu spectacolul!” și multe altele.

Programul Alternativa Pipera este co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

Programul nu reprezintă în mod necesar poziţia A.F.C.N. A.F.C.N nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Pentru mai multe detalii despre Teatrul Apropo și misiunea sa:

Website: http://www.teatrulapropo.ro/

E-mail: comunicare@teatrulapropo.ro

Insagram: https://www.instagram.com/teatrul.apropo/

Facebook: https://www.facebook.com/TeatrulApropo/


Mulțumim pentru sprijin partenerilor media:
Radio România Cultural, National FM Romania, Radio Seven, LiterNet.ro, Zile si Nopti, Bookhub.ro, PaulDutu.eu, Hailateatru.com, IQool, PRwave, Bucuresti - bucuresteni.ro, Cinemagia