Teatrul Apropo

Casuta-7

Joi 30 ianuarie 2020, 19:00
Teatrul Apropo
Pipera, Bd. D. Pompeiu nr. 8, FEPER Business Center, demisol
Link bilete

Ce au în comun un călugăr, un corporatist, soția sa, o bătrână cu trecut comunist, un agent imobiliar și fiica acesteia, o maseuză (erotică) și un tânăr agent (imobiliar) sub acoperire?

https://youtu.be/Mm3sK8ieKdw

Marele Premiu la Concursul de Comedie Românească – FestCO, 2016

Desprinse parcă dintr-o compoziție abstractă, opt personaje ajung în ipostaze care îi obligă să-și chestioneze valorile și credințele. Ca într-un joc de domino, fiecare situație sau personaj schimbă decisiv traseul celuilalt până când întrebările lor fie își găsesc răspunsul, fie adâncesc și mai mult golurile crizelor deja existente.

Scenele expun într-un stil fragmentar, asemenea unor cadre de film, atât conflictele acute ale personajelor într-o lume salbatică și debusolantă cât și traseul lor comic și paradoxal în obținerea unor răspunsuri salvatoare.

Bilete pe Eventbook: https://eventbook.ro/hall/teatrul-apropo-bucuresti

Rezervări: la adresa de mail comunicare@teatrulapropo.ro. Rezervările se pot ridica de la teatru cu minim un sfert de oră înainte de ora de începere a spectacolului. Biletele achiziționate fizic la intrarea teatrului în ziua spectacolului pot fi cu 5-10 lei mai scumpe decât cele on-line.

Disclaimer: spectacol nerecomandat persoanelor sub 14 ani.