Teatrul Apropo

În numele tatălui

Duminică 20 ianuarie 2019, 19:00
Teatrul Apropo
Link bilete

Fie că îți iei libertatea de a refuza o religie, fie, dimpotrivă, ești practicant, la un moment dat se va vorbi și decide în numele tău, va trebui să dai socoteală. ”În numele Tatălui” este despre oameni și despre istorii personale, despre cum mediul religios interferează cu viața intimă, profesională și socială, despre schimbări, acceptări și suferință, despre formare și ”zestre culturală” A vorbi despre religie și identitate religioasă într-un moment în care a fi religios echivalează cu a susține public o agendă politică cel puțin controversată este un act de curaj. A împacheta confesiunile și opiniile și amintirile unei vieți religioase intense și active, cu bune și cu rele, într-un spectacol de teatru este atât un prilej de asumare a religiei ca dimensiune esențială a vieții private, cât și un start al dialogului.

Festivaluri: Festivalul Național de Teatru 2018, Festivalul Internațional de Teatru pentru Publicul Tânăr Iași 2018, East by East Cluj 2018, Bucharest Fringe – Maratonul Teatrului Independent 2018.

Premii: 4 premii la Bucharest Fringe – Maratonul Teatrului Independent 2018 (cel mai bun spectacol, cel mai bun actor – Virgil Aioanei, cea mai bună actriță – Ozana Oancea, premiul pentru dramaturgia spectacolului – Elena Vlădăreanu)

Proiect cultural co-finanțat de AFCN/ Parteneri: Tranzit.ro, Casa de pariuri literare/
Finanțator: Uniter

Spectacol nerecomandat sub 16 ani.