Teatrul Apropo

What is LOVE? Baby don’t hurt me

Sâmbătă 19 iunie 2021, 19:30
Teatrul Apropo
FEPER Business Center, demisol, Bd. D. Pompeiu nr. 8, la 500 metri de stația de metrou Pipera
Link bilete


Concept: Alina Tofan
Cu: Alina Tofan, Răzvan Omotă
Video Artist: Alexandru Claudiu Maxim (Pastila Roz)
Sound-designer: Teo Rădulescu
Design afiș și fotografii: Georgiana Vlahbei
Durata: 50 min

Spectacolul „What is LOVE? Baby don’t hurt me” are ca temă nevoia de definire a iubirii. Fiecare scenă prezintă relația unui cuplu și felul în care se raportează la iubire, uneori, dornici să o trăiască cum simt, alteori, influențați de societate. Spectacolul încearcă să răspundă la întrebarea ce este, cu adevărat, iubirea într-o lume aflată mereu în mișcare, ce e iubirea când doar este simțită, dar nu se încadrează în nimic din ce te-au învățat ceilalți că e.

Zilnic suntem bombardați cu idei despre iubire care nu ne aparțin. Mass-media și filmele americane ne fac să credem că iubirea se bifează doar dacă ai trecut de „cele 10 semne că te iubește cu adevărat”. Gesturile care însoțesc iubirea ne aparțin sau sunt doar invenții ale unei lumi în care iubirea este doar un alt fel de produs de consum?

AP12 – Acordul părinților pentru copiii sub 12 ani

Bilete pe Eventbook.

Rezervări la adresa de mail: comunicare@teatrulapropo.ro (rezervările se ridică cu minim 15 minute înainte de ora de începere a spectacolului, de la intrarea Teatrului). Biletele cumpărate la teatru înaintea spectacolului pot costa cu 5-10 lei mai mult decât biletele achiziționate on-line.