Teatrul Apropo

Dacă vrei să descoperi teatrul ca formă de terapie și să ieși din zona ta de confort, dacă ai o experiență relevantă ca părinte sau vrei să te inspiri din poveștile altora trăite în legătură cu ideea de maternitate sau paternitate astăzi, și, mai presus de toate, ți-ar plăcea ca cele trăite de tine să devină parte dintr-un spectacol de teatru, înscrie-te la atelierele gratuite de terapie prin teatru din cadrul proiectului „Medeea: Furie” de la Teatrul Apropo.

Împreună cu o echipă de actori profesioniști vei explora, printr-o serie de ateliere, experiențele tale în calitate de mamă sau tată, cum a fost perioada de Pandemie pentru cei care sunt părinți, cum vi s-au modificat perspectiva asupra vieții, speranțele, relația cu partenerul, cu părinții, cu propriul corp sau visele pentru viitor în urma acestei transformări, a trecerii la condiția de mamă (sau tată).

Cele mai interesante povești și experiențe împărtășite vor constitui sursă de inspirație pentru spectacolul „Medeea: Furie”, scris și regizat de Radu Popescu, care va avea premiera în cadrul Festivalului Bucharest Fringe, Ediția a Unsprezecea (15-24 octombrie 2021).

Înscriere

Dacă vrei să iei parte la atelierele de terapie prin teatru sau doar să ne povestești experiențele tale legate de materinate / paternitate și de „meseria de părinte”, trimite:

– un mesaj, o scurtă scrisoare de intenție în care să ne spui motivele pentru care ești intersat(ă) de acestă temă și / sau de cursurile de terapie prin teatru.

– căteva rânduri despre tine (vârstă, ocupație, date de contact, disponibilitate), la tine pe adresa comunicare@teatrulapropo.ro până cel târziu sâmbătă, 31 iulie, ora 23:59.

Cursurile sunt gratuite, iar numărul de locuri este limitat. Atelierele vor avea loc în perioada iulie – august la Teatrul Apropo (FEPER Business Center, Bulevardul Dimitrie Pompeiu, Nr.8, București).

Proiectul „Medeea: Furie” este co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Programul nu reprezintă în mod necesar poziţia A.F.C.N. A.F.C.N nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Teatrul Apropo este un spațiu independent de creație pentru tinerii artiști, care își propune să ofere dreptul de a experimenta în sens creator. Teatrul Apropo își dorește să inoveze prin forma, conținut și promovarea teatrului contemporan. Aici veți găsi: spectacole de teatru independent, spectacole de teatru-dans, teatru pentru copii, sală de repetiții, cursuri de improvizație și dans.