Teatrul Apropo

LO-LI-TA a LO-VE story

Vinovat - Guilty!

Humbert Humbert e vinovat - de crimă și de iubire. Iubire-boală, pasiune, obsesie distrugătoare pentru micuța Dolores. Școlărița Lo. Lola. Lolita. Lolita lui cea perfectă. Irepetabila, hipnotizanta, fetița ce nu trebuie să crească niciodată, Lolita.


După ce a căutat-o o viață, a găsit-o și e complet lipsit de apărare în fața ei, copila-demon care se joacă de-a femeia. Iubită, amantă, elevă și fiică a lui Humbert. Dar Lolita nu poate rămâne doar a lui... O umbră le pândește atent fiecare mișcare.

Domnilor jurați, trăgaciul a fost apăsat. Glonțul a ucis. Dar cine a ucis pe cine? Cine a sedus pe cine, cine a mințit pe cine? Un joc de-a păcatul, iubirea și moartea în care toți vinovații sunt inocenți.

Bilete disponibile pe Eventbook

Rezervări la adresa de mail: comunicare@teatrulapropo.ro (rezervările se ridică cu minim 15 minute înainte de ora de începere a spectacolului, de la intrarea Teatrului). Biletele achiziționate la intrarea Teatrului Apropo în ziua spectacolului pot fi cu 5-10 lei mai scumpe decât biletele achiziționate on-line.

Mulțumim pentru sprijin partenerilor media: Radio România Cultural, National FM Romania, Radio Seven, LiterNet.ro, Zile si Nopti, Bookhub.ro, PaulDutu.eu, Hailateatru.com, IQool, PRwave, Bucuresti - bucuresteni.ro, Cinemagia

Disclaimer: Spectacol nerecomandat persoanelor sub 16 ani.

Photo Gallery

Cronici