Teatrul Apropo

Cercurile Încrederii

Câtă încredere putem avea în oameni?
Căt de des ai fost nedreptățit deși spuneai adevărul?


Oare ce impact major poate să aibă acest lucru încă din copilărie și până la maturitate?

Spectacolul „Cercurile încrederii” vorbește despre rănile cauzate atât de acordarea încrederii, cât și de lipsa ei totală.

Clopoțelul sună de intrare la ora 19:00. Încerci să ajungi? Avem încredere în tine!

Cercurile Încrederii povestește într-un stil alert și comic despre construcția unui spectacolul pe celebra piesă a lui Shakespeare ”Romeo și Julieta”. Regizorul este un actor tânăr și talentat, ”tocmit” de conducerea unui liceu de prestigiu din România zilelor noastre să coordoneze trupa de teatru a instituției.

”Pe dinaintea și pe dindărătul” orelor facultative de teatru asistăm la dezvoltarea unor relații personale foarte speciale între profesorul non-conformist și adolescenții confruntați cu cele mai diverse probleme și întrebări, specifice vârstei.

”Cercurile ÎncrederiI” a primit Marele Premiu la Concursul Național de Dramaturgie FEST-FDR, 2017.

DISCLAIMER: spectacol recomandat adolescenților; vârsta minimă 14 ani – limbaj licențios.

Bilete pe Eventbook.

Rezervări la adresa de mail: comunicare@teatrulapropo.ro (rezervările se ridică cu minim 15 minute înainte de ora de începere a spectacolului, de la intrarea Teatrului). Biletele cumpărate la teatru înaintea spectacolului pot costa cu 5-10 lei mai mult decât biletele achiziționate on-line.

Mulțumim pentru sprijin partenerilor media: Radio România Cultural, National FM Romania, Radio Seven, LiterNet.ro, Zile si Nopti, Bookhub.ro, PaulDutu.eu, Hailateatru.com, IQool, PRwave, Bucuresti - bucuresteni.ro, Cinemagia

Galerie foto

Articole din presă