404 love

Publicat de Teatrul Apropo pe

404 LOVE

404 LOVE

de Ana Turos și Teodor Ghiță
14 iul 2024 / 19:00 / Teatrul Apropo

Durata 1h 15min

Distribuție: Ana Turos şi Teodor Ghiţă

Scenografie: Ileana Zirra

Multimedia: Eliza Lupu

Design audio: Marin Grigore

Producător: Teatrul Apropo, 2020

Disclaimer: Spectacol nerecomandat persoanelor sub 16 ani.

404 Love este o adaptare după La Ronde de Arthur Schnitzler, piesă care la începutul secolului 20 a produs un scandal de proporţii în rândul societăţii vieneze, fiind interzisă imediat după premieră. Montarea actuală propune o reinterpretare a textului clasic în contextul Bucureştiului anilor 2020, o societate evident mai puţin pudibondă şi sexistă, însă una în care deseori sexul şi intimitatea constituie în continuare subiecte tabu.

Adaptarea reprezintă o savuroasă imersiune în lumea diversă, colorată şi surprinzătoare din capitala românească de astăzi.

6 personaje formează 6 cupluri într-o cursă după pofte carnale, escapade extraconjugale, confirmări individuale, accederi în alte clase sociale, ieşiri din banalitatea rutinei zilnice. Dorinţa este motorul acestui mecanism care se închide la final şi expune nesiguranţe personale, secrete dar şi accente de sinceritate pură, care apar doar în momentul conexiunii cu o altă persoană.

Spectacolul ”404 LOVE” a fost produs în cadrul Call-ului de proiecte din cadrul Festivalului Bucharest Fringe – Maratonul Teatrului Independent, Ediția a Zecea, Octombrie 2020 – finanțat de către Administrația Fondului Cultural Național și UNITER.

O producție a Teatrului Apropo, în cadrul Festivalului Bucharest Fringe, Ediția a 10-a, 2020

Categorii: Proiecte