LO-LI-TA a LO-VE story

Publicat de Teatrul Apropo pe

LO-LI-TA a LO-VE story

8 dec 2023 / 19:30 / Teatrul Apropo

Dramatizare după romanul ”Lolita” de Vladimir Nabokov
Regia : Monica Pop

Distribuție: Humbert Humbert – Gelu Nițu
Lolita – Beatrice Rubică
Charlotte Haze – Marcela Motoc
Clare Quilty – Ștefan Velniciuc

Scenografia : Diana Miroșu
Muzica: Alexandru Suciu

Light Design: Radu Popescu
Mișcare scenică: Hera Alexa

Asistență de regie: Beatrice Popescu
Video-proiecție și montaj: Nicu Rotaru și Șerban Pîrvu

Durată: 2 ore

Spectacol nerecomandat persoanelor sub 14 ani.

Vinovat – Guilty!

Humbert Humbert e vinovat – de crimă și de iubire. Iubire-boală, pasiune, obsesie distrugătoare pentru micuța Dolores. Școlărița Lo. Lola. Lolita. Lolita lui cea perfectă. Irepetabila, hipnotizanta, fetița ce nu trebuie să crească niciodată, Lolita.

După ce a căutat-o o viață, a găsit-o și e complet lipsit de apărare în fața ei, copila-demon care se joacă de-a femeia. Iubită, amantă, elevă și fiică a lui Humbert. Dar Lolita nu poate rămâne doar a lui… O umbră le pândește atent fiecare mișcare.

Domnilor jurați, trăgaciul a fost apăsat. Glonțul a ucis. Dar cine a ucis pe cine? Cine a sedus pe cine, cine a mințit pe cine? Un joc de-a păcatul, iubirea și moartea în care toți vinovații sunt inocenți.

O producție a Teatrului Apropo, în cadrul Festivalului Bucharest Fringe, Ediția a 9-a, 2019

În anul 2021, spectacolul a fost susținut în cadrul proiectului “Trei apropouri pe bulevard”, co-finanțat de Primăria Municipiului București prin ARCUB, în cadrul Programului București – Oraş deschis 2021.

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Primăriei Municipiului București sau ARCUB. Pentru informații detaliate despre programul de finanțare ARCUB, puteți accesa www.arcub.ro

Mulțumim pentru sprijin partenerilor media: Radio România Cultural, National FM Romania, Radio Seven, LiterNet.ro, Zile si Nopti, Bookhub.ro, PaulDutu.eu, Hailateatru.com, IQool, PRwave, Bucuresti – bucuresteni.ro, Cinemagia

Galerie foto:


Categorii: Proiecte