REPETIȚIE DE SEARĂ

Publicat de Teatrul Apropo pe

REPETIȚIA DE SEARĂ

de Kiss Csaba
5 iul 2024 / 19:30 / Teatrul Apropo
25 iul 2024 / 19:30 / Teatrul Apropo

Regia: Alexandru P. Rusu

Distribuția: Liviu Cheloiu & Claudia Moroșanu

Traducerea: Susana Vlaicu & George Volceanov

Scenografia și costumele: Alexandra Budianu

Coloană sonoră: Dani Ionescu & Diana Cartianu

Grafica: Maria Moloșniuc

O piesă contrastantă despre trăirile unui titan al teatrului și o tânără studentă la actorie.
Fata, îndrăgostită de universul lui Federico Fellini, visează să facă un spectacol în baza filmului „La Strada”, alături de marele actor.

„Repetiția de seară” este o incursiune profundă în lumea teatrului, unde granițele dintre realitate și ficțiune se estompează pe măsură ce procesul de creație prinde viață. Piesa explorează intensitatea și dedicarea necesare pentru a atinge excelența artistică, evidențiind sacrificiile personale și emoționale ale actorilor. Prin spectacol, publicul este invitat să vadă dincolo de lumina reflectoarelor, descoperind fragilitatea și forța celor care aduc magia teatrului la viață. Astfel, spectacolul devine un portal către înțelegerea profundă și empatică a vieților celor care își dedică existența artei scenice.

„Arta e un sacrificiu, dar deseori și o iluzie care ne poartă pe diferite drumuri. Publicul nu cunoaște toate aceste aspecte, dar prin acest spectacol ar putea să le descopere, iar acest lucru ne-ar apropia și mai mult pe unii de ceilalți – creatorii de teatru și spectatorii – Alexandru P. Rusu

*******

Spectacolul „Repetiția de seară” este o producție a Teatrului Apropo, realizată în cadrul programului cultural multianual Culor de PIPER-A, cofinanțat de Administraţia Fondului Cultural Naţional.
Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finanțării.

Categorii: Proiecte