Teatrul Apropo

Căsuța din ceață

Publicat de Teatrul Apropo pe

cu Dan Coza, Victoria Dicu, Mirela Gorea, Denis Hanganu, Ana-Maria Pop, Ana-Maria Ivan, Cristian Popa, Florentin Țilea

de Radu Popescu

Regie Irina Crăiță-Mândră

Scenografie Diana Miroșu

Asistență costume Taisia Neune

Mișcare scenică Camelia Neagoe

Muzică originală Alexandru Suciu

Durata spectacolului: o oră și 30 de minute (fără pauză)

Ce au în comun un călugăr, un corporatist, soția sa, o bătrână cu trecut comunist, un agent imobiliar și fiica acesteia, o maseuză (erotică) și un tânăr agent (imobiliar) sub acoperire?

Marele Premiu la Concursul de Comedie Românească – FestCO, 2016

Desprinse parcă dintr-o compoziție abstractă, opt personaje ajung în ipostaze care îi obligă să-și chestioneze valorile și credințele. Ca într-un joc de domino, fiecare situație sau personaj schimbă decisiv traseul celuilalt până când întrebările lor fie își găsesc răspunsul, fie adâncesc și mai mult golurile crizelor deja existente.

Scenele expun într-un stil fragmentar, asemenea unor cadre de film, atât conflictele acute ale personajelor într-o lume salbatică și debusolantă cât și traseul lor comic și paradoxal în obținerea unor răspunsuri salvatoare.

Cu: Denis Hanganu, Cristi Popa, Florentina Țilea / Marcela Motoc, Victoria Dicu, Mirela Gorea, Ana-Maria Pop, Ana-Maria Ivan, Dan Coza

Regia: Irina Crăiță-Mândră

Bilete pe Eventbook: https://eventbook.ro/hall/teatrul-apropo-bucuresti

Rezervări: la adresa de mail comunicare@teatrulapropo.ro. Rezervările se pot ridica de la teatru cu minim un sfert de oră înainte de ora de începere a spectacolului. Biletele achiziționate fizic la intrarea teatrului în ziua spectacolului pot fi cu 5-10 lei mai scumpe decât cele on-line.

Disclaimer: spectacol nerecomandat persoanelor sub 14 ani.

Galerie foto:

Categorii: Proiecte