Teatrul Apropo

Măsuri și reguli – COVID 19

MĂSURI ȘI REGULI PRIVIND ACCESUL LA SPECTACOLE

 

  1. Accesul publicului este permis numai în condițiile purtării unei măști (medicale/non-medicale). Pentru a oferi o protecție eficace, masca trebuie să acopere gura și nasul.
  2. Accesul se face începând cu 20 de minute înainte de ora începerii reprezentației, anunțată pe bilet, astfel încât să poată fi evitate aglomerația și cozile. Din motive legate de siguranța dumneavoastră și a artiștilor, după începerea reprezentației accesul în sală NU mai este permis.
  3. Respectarea/menținerea, de către participanți, a distanțării de minimum 1 m este obligatorie.
  4. Teatrul își rezervă dreptul de a efectua un triaj observațional la intrare și de a nu permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree, stare generală alterată) și temperatură mai mai de 37,3°C.
  5. Termoscanarea se efectuează de către personalul teatrului. Persoanele care refuză termoscanarea nu vor avea acces în instituție.

  6. La intrarea în sala de spectacol, vă rugăm să vă dezinfectați mâinile cu produsele de dezinfectare puse la dispoziție de către teatru.
  7. Locurile din sală se ocupă în ordinea sosirii, cu păstrarea câte unui loc liber.
  8. Personalul teatrului va verifica respectarea distanţării sociale în timpul spectacolului.
  9. Pe durata desfășurării spectacolului, nu este permis consumul de alimente și băuturi.

  • Din respect pentru artiști și spectatori, vă rugăm ca, în timpul evenimentului, să țineți telefoanele închise, pe modul Avion sau Silențios și să păstrați liniștea.

Vă mulțumim.

Echipa Teatrului Apropo