Whatsapp, girl?

Publicat de Teatrul Apropo pe

Whatsapp, girl?

de Marco Tesei
9 dec 2023 / 19:00 / Teatrul Apropo

Distribuție: Beatrice Rubică

Regia: Radu Popescu

Scenografie: Kimberly Vintilă

            Mișcare scenică: Alexandra Zavelea

Muzică originală: Bogdan Marinescu

Multimedia: Diana Butnaru

Cu participarea actorilor: Marcela Motoc (video); Dorin Enache, Răzvan Răduță, Tiberiu Zavelea (voci)

Durata spectacolului: o oră și 5 minute (fără pauză)

Data Premierei: 6 iulie 2023

Disclaimer – limită de vârstă: 14+ (limbaj cu conotații sexuale)

Producător: Obor Production SRL în parteneriat cu Asociația Necuvinte

 

Teaser:

Eroină de film sau personaj clasic? Liceană îndrăzneață sau o  periculoasă vampă? Un entertainer care spune lucrurilor pe nume sau o iubită tandră? Câte identități poate avea o fată în pragul majoratului și ce se ascunde în spatele acestora?

Piesa de teatru scrisa de Marco Tesei, prezentată în premieră absolută, propune o poveste actuală, într-o exprimare familiară, dar care abordează un subiect profund și problematic, dintr-un punct de vedere uman, plin de umor și sensibilitate. Iar ”măștile” prezentate de eroina noastră sunt reprezentative pentru lumea în care ne mișcăm cu toții, pe internet sau în viața reală.

Proiect implementat de Teatrul Apropo – OBOR PRODUCTION SRL în parteneriat cu ASOCIAȚIA NECUVINTE

Proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional”. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finațării.

Parteneri: Asociația Lindenfeld (Ajungem Mari), Fundația Națională pentru Tineret, Fundația Județeană pentru Tineret Botoșani (F.J.T. Botoșani) și Fundația Județeană pentru Tineret Timiș (F.J.T. Timiș).

Categorii: Proiecte