CÂNTAREA OMENIEI – ziua 6

Publicat de Teatrul Apropo pe

CÂNTAREA OMENIEI – ziua 6

30 ian 2024 / 19:00 / Teatrul Apropo

Marți, 30 ianuarie 2024, festivalul eclectic CÂNTAREA OMENIEI se încheie cu o seară de capăt și de căpătâi găzduită de Teatrul APROPO.

La ora 19:00, în prima parte a serii, publicul este invitat pe un tărâm ce evocă învățămintele glosei eminesciene, unde lumea e un teatru și toate-s vechi și nouă toate, să fie martor la întâlnirea plină de miez dintre Anamaria Spătaru, jurnalist cultural, și Augustin Ioan, arhitect și profesor, care, împreună, vor explora verbal spațiul cultural în diversele sale dimensiuni: estetică, istorică, civilizațională, ideologică, ludică, axiologică și câte și mai câte.

Seara se încheie cu recitalul extraordinar oferit de Duo Hesperus, format din chitariștii Costin Soare și Ioan Bănescu, care urcă pe scenă pentru un periplu într-un bazar sonor, cu preumblări în paşi de dans, fiinţe imaginare și mirosuri de jazz-o-mie, într-un program cu lucrări semnate de compozitori români contemporani.

 

Intrarea este liberă, nu aveți decât a veni. Teatrul APROPO se află în bd. Dimitrie Pompeiu 8, București. Evenimentul începe la ora 19:00. Proiect finanțat de Ministerul Culturii.

Categorii: Proiecte