Date

13 nov. 2021
Expired!

Time

18:00 - 19:00

18:00 Tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte Victoriei/Pipera

⚠️ Intrarea este gratuită! Cu toate acestea, pentru a evita aglomerările și a respecta normele sanitare în vigoare, te rugăm să rezervi numărul de locuri și să prezinți Certificatul Verde la intrarea în sala de spectacol.

💠 Reprezentație pentru presă. Rezervări la 0721831160 sau TFBsiVFM@gmail.com – Biletele vor fi puse în vânzare începând cu 24 noiembrie pe platforma entertix/myticket.

 

Tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte este un serial de spectacole imersive despre locuri și oameni emblematici din urban.

 

Primul episod imersiv, “VICTORIEI/PIPERA” – produs de Citit În pentru Teatrul Apropo, este finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

Partenerii și susținătorii episodului sunt Autonom Drive, Muzeul Țăranului Român, Entertix, Danube Escapes, La Mama, Feper S.A., Pipera Business Tower, Primăria Sectorului 2.

 

Temele predilecte ale proiectului sunt viața și moartea, dorul de casă/oraș, dorul de viață și tinerețe, în lumea noastră pandemică.

 

Citit În este un laborator artistic interdisciplinar fondat în 2011, a cărui activitate este centrată pe studiul informal al poeticii senzoriale, în contextul artelor spectacolului și al aplicațiilor imersive în teatru și performance. cititin.wordpress.com

 

Adi Ciglenean este actor și artistic coach, din 2007 inițiator și coordonator al proiectelor imersive (teatrul senzorial labirint) cu aplicații în instituții de învățământ, muzeale și de spectacol.

 

 

____

 

Menționăm că, în context și ca efect al prezentei stări de alertă, informațiile referitoare la desfășurarea efectivă a spectacolului pot fi actualizate până în preziua reprezentației. Actualizările vor fi comunicate individual, în timp util, tuturor celor care și-au rezervat loc și au primit confirmarea rezervării.

 

 

***

Parcursul este individual, traseul de iarnă nu este accesibilizat persoanelor cu dizabilități

Vârsta minimă a participanților: 14+

 

 

***
Reprezentațiile pentru public ale spectacolului Tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte vor avea loc la finalul lunii noiembrie și începutul lunii decembrie.

 

0 comentarii

Lasă un răspuns

Avatar placeholder

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *